FAQ

Hva koster en Raidhoo campingvogn?

Prisen kan variere avhengig av hvilket land du kjøper den i som følge av skatteforskjeller, eventuelle tollavgifter, leveringskostnader og mer. Tilbud og sesongbaserte rabatter kan være tilgjengelige. For å finne ut eksakt pris for den Raidhoo modellen du ønsker deg til ditt bosted, kan du fylle ut skjemaet nedenfor og kontakte oss.

Hva er registreringsprosessen?

Hver Raidhoo camper kommer med et Certificate of Conformity (CoC) som er nok til å registrere tilhengeren gjennom en standard registreringsprosess for et nytt kjøretøy. For land utenfor EU, Norge og Sveits anbefaler vi at du gjør deg selv kjent med landets registreringsprosedyre samt hvilke dokumenter du eventuelt trenger.

Hva er garantien?

Alle Raidhoo campingvogner kommer med en 2 års garanti. Skader kan bli etterspurt hos oss eller via din forhandler. De fleste reparasjoner eller bytting av deler kan utføres av hvilket som helst verksted for campingvogner eller hos en av våre forhandlere, og vi kan i enkelte tilfeller dekke reparasjonskostnadene for tredjepartiet.

Raidhoo tilbyr en begrenset livstidsgaranti mot lekkasjer - les mer her.

Trenger jeg et spesielt førerkort for å slepe Raidhoo campingvogner?

Totalvekten av Raidhoo Tundra campingvogn er 750 kg (kategori O1), noe som betyr at du ikke trenger noe spesielt førerkort for å slepe den. Om du har førerkort klasse B er det nok.

Hva betyr Raidhoo?

Det gamle alfabetet i Norge kalles runer. Runer representerer symboler som minner om bokstaver, og disse symbolene har ulike meninger. En av runene kalles Raidhō (ō uttales som en lang o), som faktisk betyr reise, utføre handling og bevege seg fremover. Den visuelle representasjonen av Raidhō runen ligner på en stor R.