Personvernerklæring

MELDING OM PERSONVERNSREGLENE

Sist oppdatert 13. juni 2021

Takk for at du valgte å være en del av samfunnet vårt i Din Bilpartner AS hvor vi gjør forretninger som Raidhoo (“Raidhoo”, “vi”, “oss”, “vår”). Vi er forpliktet til å beskytte din personlige informasjon og din rett til personvern. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående retningslinjene våre, eller vår praksis med hensyn til din personlige informasjon, kan du kontakte oss på .

Når du besøker nettstedet vårt https://www.raidhoo.no, mobilapplikasjon, Facebook-applikasjon og bruker tjenestene våre, stoler du på oss med din personlige informasjon. Vi tar personvernet ditt veldig alvorlig. I denne personvernerklæringen beskriver vi personvernreglene våre. Vi ønsker å forklare deg på en klarest mulig måte hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og hvilke rettigheter du har i forhold til den. Vi håper du tar deg litt tid til å lese gjennom det nøye, siden det er viktig. Hvis det er noen vilkår i denne personvernerklæringen som du ikke er enig i, vennligst avbryt bruken av våre nettsteder eller apper og våre tjenester.

Denne personvernerklæringen gjelder all informasjon som samles inn via nettstedet vårt (for eksempel https://www.raidhoo.no), mobilapplikasjon, Facebook-applikasjon, (“Apps”) og / eller relaterte tjenester, salg, markedsføring eller hendelser (vi refererer til dem samlet i denne personvernpolicyen som “Nettsteder”).

Les denne personvernerklæringen nøye, da den vil hjelpe deg med å ta informerte beslutninger om å dele din personlige informasjon med oss.

HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?

Kort fortalt: Vi samler inn personlig informasjon som du gir oss, for eksempel navn, adresse, kontaktinformasjon, passord og sikkerhetsdata, betalingsinformasjon og påloggingsdata for sosiale medier.

Vi samler inn personlig informasjon som du frivillig gir oss når du registrerer deg på nettstedene eller appene, og uttrykker interesse for å få informasjon om oss eller våre produkter og tjenester, når vi deltar i aktiviteter på nettstedene eller appene (for eksempel å legge ut meldinger i våre onlinefora eller delta i konkurranser, konkurranser eller gaver) eller på annen måte kontakte oss.

Den personlige informasjonen som vi samler inn, avhenger av konteksten for dine interaksjoner med oss ​​og nettstedene eller appene, valgene du tar og produktene og funksjonene du bruker. Den personlige informasjonen vi samler inn kan inneholde følgende:

Navn og kontaktdata. Vi samler inn for- og etternavn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og andre lignende kontaktdata.

Legitimasjonserklæring. Vi samler passord, passordtips og lignende sikkerhetsinformasjon som brukes til autentisering og kontotilgang.

Betalingsdata. Vi samler inn data som er nødvendige for å behandle betalingen din hvis du foretar kjøp, for eksempel betalingsinstrumentnummeret ditt (for eksempel et kredittkortnummer) og sikkerhetskoden som er knyttet til betalingsinstrumentet ditt. All betalingsdata lagres av betalingsbehandleren vår, og du bør gå gjennom personvernreglene og kontakte betalingsbehandleren direkte for å svare på spørsmålene dine.

Innloggingsdata for sosiale medier. Vi gir deg muligheten til å registrere deg ved hjelp av kontodetaljer for sosiale medier, som Facebook, Twitter eller annen sosial mediekonto. Hvis du velger å registrere deg på denne måten, samler vi inn informasjonen som er beskrevet i seksjonen kalt “HVORDAN HANTERER VI DINE SOSIALE PÅLOGGNINGER” nedenfor.

All personlig informasjon du gir oss må være sann, fullstendig og nøyaktig, og du må varsle oss om eventuelle endringer i slik personlig informasjon.

INFORMASJO AUTOMATISK SAMLET INN 

Kort fortalt: Noe informasjon – som IP-adresse og / eller nettleser- og enhetsegenskaper – samles automatisk når du besøker våre nettsteder eller apper.

Vi samler automatisk inn viss informasjon når du besøker, bruker eller navigerer på nettstedene eller appene. Denne informasjonen avslører ikke din spesifikke identitet (som navn eller kontaktinformasjon), men kan omfatte enhets- og bruksinformasjon, som IP-adresse, nettleser- og enhetsegenskaper, operativsystem, språkpreferanser, henvisende URL-er, enhetsnavn, land, sted , informasjon om hvordan og når du bruker våre nettsteder eller apper og annen teknisk informasjon. Denne informasjonen er primært nødvendig for å opprettholde sikkerheten og driften av våre nettsteder eller apper, og for våre interne analyse- og rapporteringsformål.

Som mange virksomheter samler vi også inn informasjon gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier.

INFORMASJON SAMLET INN VIA VÅRE APPER

Kort fortalt: Vi kan samle inn informasjon om din geografiske plassering, mobile enhet, push-varsler og Facebook-tillatelser når du bruker appene våre.

Hvis du bruker appene våre, samler vi også inn følgende informasjon:

Geo-Location Informasjon. Vi kan be om tilgang eller tillatelse til og spore stedsbasert informasjon fra mobilenheten din, enten kontinuerlig eller mens du bruker mobilappen vår, for å tilby stedsbaserte tjenester. Hvis du ønsker å endre tilgangen eller tillatelsene våre, kan du gjøre det i enhetens innstillinger.

Tilgang til mobilenheter. Vi kan be om tilgang eller tillatelse til visse funksjoner fra mobilenheten din, inkludert den mobile enhetens Bluetooth, kalender, kamera, kontakter, mikrofon, påminnelser, sensorer, sms-meldinger, sosiale mediekontoer, lagring og andre funksjoner. Hvis du ønsker å endre tilgangen eller tillatelsene våre, kan du gjøre det i enhetens innstillinger.

Data om mobilenheter. Vi samler automatisk inn enhetsinformasjon (som din mobile enhets-ID, modell og produsent), operativsystem, versjonsinformasjon og IP-adresse.

Push-varsler. Vi kan be om å sende deg pushvarsler angående kontoen din eller mobilapplikasjonen. Hvis du ønsker å velge bort mottak av denne typen kommunikasjon, kan du slå dem av i enhetens innstillinger.

Facebook Tillatelser. Vi har som standard tilgang til grunnleggende kontoinformasjon på Facebook, inkludert navn, e-postadresse, kjønn, fødselsdag, nåværende by og profilbilde-URL, samt annen informasjon du velger å offentliggjøre. Vi kan også be om tilgang til andre tillatelser relatert til kontoen din, for eksempel venner, innsjekk og likes, og du kan velge å gi eller nekte oss tilgang til hver enkelt tillatelse. For mer informasjon om Facebook-tillatelser, se siden Facebook Permissions Reference.

INFORMASJON SAMLET INN FRA ANDRE KILDER 

Kort fortalt: Vi kan samle inn begrensede data fra offentlige databaser, markedsføringspartnere, sosiale medieplattformer og andre eksterne kilder.

Vi kan få informasjon om deg fra andre kilder, for eksempel offentlige databaser, felles markedsføringspartnere, sosiale medieplattformer (som Facebook), så vel som fra andre tredjeparter. Eksempler på informasjonen vi mottar fra andre kilder inkluderer: sosiale medier profilinformasjon (navn, kjønn, fødselsdag, e-post, nåværende by, stat og land, brukeridentifikasjonsnumre for kontaktene dine, URL til profilbilde og annen informasjon du velger å offentliggjøre); markedsføring fører og søkeresultater og lenker, inkludert betalte lister (for eksempel sponsede lenker).

HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN?

Kort fortalt: Vi behandler informasjonen din for formål basert på legitime forretningsinteresser, oppfyllelse av kontrakten med deg, overholdelse av våre juridiske forpliktelser og / eller ditt samtykke.

Vi bruker personlig informasjon samlet inn via våre nettsteder eller apper for en rekke forretningsformål beskrevet nedenfor. Vi behandler din personlige informasjon for disse formålene i avhengighet av våre legitime forretningsinteresser (“Forretningsformål”), for å inngå eller utføre en kontrakt med deg (“Kontraktuell”), med ditt samtykke (“Samtykke”), og / eller for å overholde våre juridiske forpliktelser (“Juridiske grunner”). Vi angir det spesifikke behandlingsområdet vi stoler på ved siden av hvert formål som er oppført nedenfor.

Vi bruker informasjonen vi samler inn eller mottar:

For å lette kontoopprettelse og påloggingsprosess. Hvis du velger å koble kontoen din til oss til en tredjepartskonto (for eksempel Google- eller Facebook-kontoen din), bruker vi informasjonen du tillot oss å samle inn fra disse tredjepartene for å lette kontoopprettelse og påloggingsprosess. Se avsnittet under ”HVORDAN HÅNDTERER VI DIN SOSIALE PÅLOGGINGER” for ytterligere informasjon.

For å sende deg markedsførings- og reklamekommunikasjon. Vi og / eller våre tredjeparts markedsføringspartnere kan bruke den personlige informasjonen du sender til oss for våre markedsføringsformål, hvis dette er i samsvar med dine markedsføringspreferanser. Du kan når som helst velge bort markedsførings-e-postene våre (se “HVA ER DINE PRIVATRETTIGHETER” nedenfor).

For å sende administrativ informasjon til deg. Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende deg informasjon om produkter, tjenester og nye funksjoner og / eller informasjon om endringer i våre vilkår og betingelser.

Oppfyll og administrer bestillingene dine. Vi kan bruke informasjonen din til å oppfylle og administrere dine bestillinger, betalinger, returer og utvekslinger gjort gjennom nettstedene eller appene.

Å legge ut attester. Vi legger ut attester på våre nettsteder eller apper som kan inneholde personlig informasjon. Før vi legger ut en attest, vil vi få ditt samtykke til å bruke navnet ditt og attesten. Hvis du ønsker å oppdatere eller slette attesten din, kan du kontakte oss på og sørge for å oppgi navn, attestasjonssted og kontaktinformasjon.

Lever målrettet annonsering til deg. Vi kan bruke informasjonen din til å utvikle og vise innhold og annonsering (og samarbeide med tredjeparter som gjør det) skreddersydd for dine interesser og / eller plassering og for å måle effektiviteten.

Administrere loddtrekninger og konkurranser. Vi kan bruke informasjonen din til å administrere premietrekninger og konkurranser når du velger å delta i konkurransene våre.
Be om tilbakemelding. Vi kan bruke informasjonen din for å be om tilbakemelding og for å kontakte deg om din bruk av nettstedene eller appene våre.

For å beskytte nettstedene våre. Vi kan bruke informasjonen din som en del av vårt forsøk på å holde nettstedene eller appene våre trygge og sikre (for eksempel for svindelovervåking og forebygging).

For å aktivere bruker-til-bruker-kommunikasjon. Vi kan bruke informasjonen din for å muliggjøre bruker-til-bruker-kommunikasjon med hver brukers samtykke.

For å håndheve vilkårene og betingelsene.

For å svare på juridiske forespørsler og forhindre skade. Hvis vi mottar stevning eller annen juridisk forespørsel, kan det hende vi trenger å inspisere dataene vi har for å avgjøre hvordan vi skal svare.

For andre forretningsformål. Vi kan bruke informasjonen din til andre forretningsformål, for eksempel dataanalyse, identifisering av brukstrender, bestemmelse av effektiviteten til kampanjene våre og for å evaluere og forbedre våre nettsteder eller apper, produkter, tjenester, markedsføring og din opplevelse.

VIL INFORMASJONEN DIN DELES MED NOEN?

Kort fortalt: Vi deler bare informasjon med ditt samtykke, for å overholde lover, for å gi deg tjenester, for å beskytte dine rettigheter eller for å oppfylle forretningsforpliktelser.

Vi kan behandle eller dele dine data som vi har basert på følgende juridiske grunnlag:

Samtykke: Vi kan behandle dataene dine hvis du har gitt oss spesifikt samtykke til å bruke din personlige informasjon til et bestemt formål.

Legitime interesser: Vi kan behandle dataene dine når det er rimelig nødvendig for å oppnå våre legitime forretningsinteresser.

Utførelse av en kontrakt: Der vi har inngått en kontrakt med deg, kan vi behandle din personlige informasjon for å oppfylle vilkårene i kontrakten.

Juridiske forpliktelser: Vi kan avsløre informasjonen din der vi er lovlig pålagt å gjøre det for å overholde gjeldende lov, myndighetsforespørsler, en rettslig prosedyre, rettskjennelse eller juridisk prosess, for eksempel som svar på en rettskjennelse eller stevning inkludert som svar på offentlige myndigheter for å oppfylle nasjonale sikkerhetskrav eller rettshåndhevelseskrav).

Viktige interesser: Vi kan avsløre informasjonen din der vi mener det er nødvendig å undersøke, forhindre eller iverksette tiltak angående potensielle brudd på retningslinjene våre, mistanke om svindel, situasjoner som involverer potensielle trusler mot enhver persons sikkerhet og ulovlige aktiviteter, eller som bevis i rettssaker som vi er involvert i.

Mer spesifikt kan det hende vi trenger å behandle dataene dine eller dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

Forretningsoverføringer. Vi kan dele eller overføre informasjonen din i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller erverv av hele eller deler av virksomheten vår til et annet selskap.

Leverandører, konsulenter og andre tredjeparts tjenesteleverandører. Vi kan dele dine data med tredjepartsleverandører, tjenesteleverandører, entreprenører eller agenter som utfører tjenester for oss eller på våre vegne og krever tilgang til slik informasjon for å gjøre det arbeidet. Eksempler inkluderer: betalingsbehandling, dataanalyse, e-postlevering, hostingtjenester, kundeservice og markedsføringsarbeid. Vi kan tillate utvalgte tredjeparter å bruke sporingsteknologi på nettstedene eller appene, som gjør det mulig for dem å samle inn data om hvordan du samhandler med nettstedene eller appene over tid. Denne informasjonen kan blant annet brukes til å analysere og spore data, bestemme populariteten til bestemt innhold og bedre forstå online aktivitet. Med mindre det er beskrevet i denne policyen, deler vi ikke, selger, leier eller handler ingen av informasjonen din med tredjeparter for deres salgsfremmende formål.

Tredjepartsannonsører. Vi kan bruke tredjeparts annonseringsfirmaer til å vise annonser når du besøker nettstedene eller appene. Disse selskapene kan bruke informasjon om dine besøk på nettstedet (e) og andre nettsteder som finnes i informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å kunne tilby annonser om varer og tjenester som er av interesse for deg.

Tilknyttede selskaper. Vi kan dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper, i så fall vil vi kreve at disse tilknyttede selskapene respekterer disse personvernreglene. Tilknyttede selskaper inkluderer vårt morselskap og eventuelle datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss.

Forretningspartnere. Vi kan dele informasjonen din med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.

Andre brukere. Når du deler personlig informasjon (for eksempel ved å legge ut kommentarer, bidrag eller annet innhold til nettstedene eller appene) eller på annen måte samhandler med offentlige områder av nettstedene eller appene, kan slik personlig informasjon bli sett av alle brukere og kan distribueres offentlig utenfor nettstedene eller appene til evig tid. Hvis du samhandler med andre brukere av våre nettsteder eller apper og registrerer deg via et sosialt nettverk (for eksempel Facebook), vil kontaktene dine på det sosiale nettverket se navnet ditt, profilbildet og beskrivelsene av aktiviteten din. Tilsvarende vil andre brukere kunne se beskrivelser av aktiviteten din, kommunisere med deg på våre nettsteder eller apper og se profilen din.

Tilbud Wall. Appene våre kan vise en tilbudsvegg fra en tredjepart. En slik tilbudsvegg gjør det mulig for tredjepartsannonsører å tilby virtuell valuta, gaver eller andre gjenstander til brukere mot å akseptere og fullføre et reklametilbud. En slik tilbudsvegg kan vises i mobilapplikasjonen vår og vises for deg basert på visse data, for eksempel ditt geografiske område eller demografiske informasjon. Når du klikker på en tilbudsvegg, forlater du mobilapplikasjonen vår. En unik identifikator, for eksempel din bruker-ID, vil bli delt med tilbudsveggleverandøren for å forhindre svindel og kreditere kontoen din riktig.

HVEM BLIR DINE INFORMASJONER DELT MED?

Kort fortalt: Vi deler bare informasjon med følgende tredjeparter.

Vi deler og avslører bare informasjonen din med følgende tredjeparter. Vi har kategorisert hver part slik at du lett kan forstå formålet med vår datainnsamlings- og behandlingsmetode. Hvis vi har behandlet dataene dine basert på ditt samtykke, og du ønsker å tilbakekalle samtykket ditt, kan du kontakte oss.

Annonsering, direkte markedsføring og leadgenerering
Bing Ads, Google AdSense og Facebook Audience Network

Tillat brukere å koble til tredjepartskontoer
Facebook-konto, Google-konto og Instagram-konto

Kommunisere og chatte med brukere
Facebook Customer Chat og LiveChat

Innholdsoptimalisering
Google Site Search, Google Fonts, Google Calendar widget og YouTube video innebygd

Sikkerhetskopiering og sikkerhet av data
Google Disk Backup

Faktura og fakturering
Stripe, PayPal og Apple Pay

Retargeting Platforms
Facebook Custom Audience, Facebook Remarketing, Google Ads Remarketing og Google Analytics Remarketing

Deling og annonsering av sosiale medier
Facebook-annonsering, Facebook-sosiale plugins, Reddit-plugins og Google+ sosiale plugins

Registrering og godkjenning av brukerkonto
Facebook-pålogging, Google OAuth 2.0 og Google-pålogging

Brukerkommentarer og forum
Facebook Kommentarer og Disqus

Nett- og mobilanalyse
Google Ads, Google Analytics og Google Tag Manager

BRUKER VI COOKIES OG ANDRE SPORINGSTEKNOLOGIER?

Kort fortalt: Vi kan bruke informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å samle inn og lagre informasjonen din.

Vi kan bruke informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier (som webfyr og piksler) for å få tilgang til eller lagre informasjon. Spesifikk informasjon om hvordan vi bruker slike teknologier og hvordan du kan nekte visse informasjonskapsler er beskrevet i vår policy for informasjonskapsler.

BRUKER VI GOOGLE-KART?

Kort sagt: Ja, vi bruker Google Maps for å gi bedre service.

Dette nettstedet, mobilapplikasjonen eller Facebook-applikasjonen bruker Google Maps APIer. Du finner vilkårene for bruk av Google Maps APIer her. For å forstå Googles personvernregler, se denne lenken.

Ved å bruke Maps API-implementering, godtar du å være bundet av Googles vilkår for bruk. Ved å bruke implementeringen av Google Maps APIer, godtar du å la oss få tilgang til informasjon om deg, inkludert personlig identifiserbar informasjon (for eksempel brukernavn) og ikke-personlig identifiserbar informasjon (for eksempel plassering). Vi vil samle inn følgende informasjon:

plassering
GPS
Navn
Generell info

For en fullstendig liste over hva vi bruker informasjon til, se forrige avsnitt med tittelen “HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN?” og “BLIR DINE INFORMASJONER DELT MED NOEN?”. Du samtykker i å tillate oss å skaffe eller cache posisjonen din. Du kan når som helst tilbakekalle samtykket. Vi bruker informasjon om plassering i forbindelse med data fra andre dataleverandører.

Maps API-ene som vi bruker lagrer og får tilgang til informasjonskapsler og annen informasjon på enhetene dine. Hvis du er bruker for øyeblikket i EU, kan du ta en titt på EUs retningslinjer for brukersamtykke.

HVORDAN HÅNDTERER VI DE SOSIALE PÅLOGGINGENE DINE?

Kort fortalt: Hvis du velger å registrere deg eller logge inn på nettstedet vårt ved hjelp av en sosial mediekonto, kan vi ha tilgang til viss informasjon om deg.

Våre nettsteder eller apper gir deg muligheten til å registrere og logge inn ved hjelp av tredjeparts kontoinformasjon for sosiale medier (som Facebook eller Twitter-pålogginger). Der du velger å gjøre dette, vil vi motta viss profilinformasjon om deg fra leverandøren av sosiale medier. Profilinformasjonen vi mottar, kan variere avhengig av leverandøren av sosiale medier, men vil ofte inneholde navn, e-postadresse, venneliste, profilbilde samt annen informasjon du velger å offentliggjøre. Hvis du logger inn med Facebook, kan vi også be om tilgang til andre tillatelser relatert til kontoen din, for eksempel dine venner, innsjekkinger og likes, og du kan velge å gi eller nekte oss tilgang til hver enkelt tillatelse.

Vi vil bruke informasjonen vi mottar bare for de formålene som er beskrevet i denne personvernpolicyen eller som ellers blir gjort tydelig for deg på nettstedene eller appene. Vær oppmerksom på at vi ikke kontrollerer, og er ikke ansvarlig for, annen bruk av din personlige informasjon fra din tredjeparts leverandør av sosiale medier. Vi anbefaler at du går gjennom personvernreglene deres for å forstå hvordan de samler inn, bruker og deler din personlige informasjon, og hvordan du kan angi dine personvernpreferanser på deres nettsteder og apper.

HVA ER VÅRE STILLINGER PÅ TREDJEPARTS-NETTSIDER?

Kort fortalt: Vi er ikke ansvarlige for sikkerheten til informasjon du deler med tredjepartsleverandører som annonserer, men ikke er tilknyttet våre nettsteder.

Nettstedene eller appene kan inneholde annonser fra tredjeparter som ikke er tilknyttet oss, og som kan lenke til andre nettsteder, elektroniske tjenester eller mobilapplikasjoner. Vi kan ikke garantere sikkerheten og personvernet til data du gir til tredjeparter. Data samlet inn av tredjeparter dekkes ikke av denne personvernpolicyen. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvern og sikkerhetspraksis og retningslinjer fra tredjeparter, inkludert andre nettsteder, tjenester eller applikasjoner som kan være lenket til eller fra nettstedene eller appene. Du bør gjennomgå policyene til slike tredjeparter og kontakte dem direkte for å svare på spørsmålene dine.

HVOR LENGE HOLDER VI PÅ INFORMASJONEN? 

Kort fortalt: Vi oppbevarer informasjonen din så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre annet er lovpålagt.

Vi vil bare oppbevare din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt i henhold til lov (som skatt, regnskap eller andre juridiske krav). Ingen formål i denne policyen vil kreve at vi oppbevarer din personlige informasjon lenger enn den tidsperioden brukerne har en konto hos oss.

Når vi ikke har et pågående legitimt forretningsbehov for å behandle din personlige informasjon, vil vi enten slette eller anonymisere den, eller hvis dette ikke er mulig (for eksempel fordi din personlige informasjon er lagret i backuparkiver), vil vi lagre sikkert din personlige informasjon og isoler den fra videre behandling til sletting er mulig.

HVORDAN BEHOLDER VI DIN INFORMASJON SIKKER?

Kort sagt: Vi tar sikte på å beskytte din personlige informasjon gjennom et system med organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak.

Vi har implementert hensiktsmessige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak designet for å beskytte sikkerheten til all personlig informasjon vi behandler. Husk imidlertid også at vi ikke kan garantere at internett i seg selv er 100% sikkert. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte din personlige informasjon, er overføring av personlig informasjon til og fra våre nettsteder eller apper på egen risiko. Du bør bare få tilgang til tjenestene i et sikkert miljø.

HENTER VI INN INFORMASJON FRA MINDREÅRIGE? 

Kort fortalt: Vi samler ikke bevisst data fra eller markedsfører til barn under 18 år.
Vi ber ikke bevisst om data fra eller markedsføre barn under 18 år. Ved å bruke nettstedene eller appene, erklærer du at du er minst 18 år, eller at du er foreldre eller verge for en slik mindreårig, og samtykke til at en mindreårig avhengig bruker nettsteder eller apper. Hvis vi får vite at personlig informasjon fra brukere under 18 år har blitt samlet inn, vil vi deaktivere kontoen og ta rimelige tiltak for å umiddelbart slette slike data fra arkivene våre. Hvis du blir kjent med data vi kan ha samlet inn fra barn under 18 år, kan du kontakte oss på .

HVA ER DINE PRIVATRETTIGHETER?

Kort fortalt: I noen regioner, for eksempel Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, har du rettigheter som gir deg større tilgang til og kontroll over din personlige informasjon. Du kan når som helst se gjennom, endre eller avslutte kontoen din.

I noen regioner (som Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet) har du visse rettigheter i henhold til gjeldende databeskyttelseslovgivning. Disse kan omfatte retten (i) til å be om tilgang og få en kopi av din personlige informasjon, (ii) til å be om utbedring eller sletting; (iii) å begrense behandlingen av din personlige informasjon; og (iv) om relevant, dataportabilitet. Under visse omstendigheter kan du også ha rett til å motsette deg behandlingen av din personlige informasjon. For å komme med en slik forespørsel, bruk kontaktinformasjonen nedenfor. Vi vil vurdere og handle på enhver forespørsel i samsvar med gjeldende lover om personvern.

Hvis vi stoler på ditt samtykke til å behandle din personlige informasjon, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke vil påvirke lovligheten av behandlingen før den trekkes tilbake.

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og mener at vi behandler personopplysningene dine ulovlig, har du også rett til å klage til din lokale datatilsynsmyndighet. Du finner kontaktinformasjonen deres her: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

KONTOINFORMASJON

Hvis du når som helst vil se gjennom eller endre informasjonen i kontoen din eller avslutte kontoen din, kan du:

Logg inn på kontoinnstillingene dine og oppdater brukerkontoen din.

Kontakt oss ved hjelp av kontaktinformasjonen.

På din forespørsel om å avslutte kontoen din, vil vi deaktivere eller slette kontoen og informasjonen din fra våre aktive databaser. Imidlertid blir noe informasjon lagret i filene våre for å forhindre svindel, feilsøke problemer, hjelpe med eventuelle etterforskninger, håndheve vilkårene for bruk og / eller oppfylle lovkravene.

Informasjonskapsler og lignende teknologier: De fleste nettlesere er satt til å godta informasjonskapsler som standard. Hvis du foretrekker det, kan du vanligvis velge å stille inn nettleseren din til å fjerne informasjonskapsler og å avvise informasjonskapsler. Hvis du velger å fjerne informasjonskapsler eller avvise informasjonskapsler, kan dette påvirke visse funksjoner eller tjenester på våre nettsteder eller apper. For å velge bort interessebasert annonsering fra annonsører på våre nettsteder eller apper, besøk http://www.aboutads.info/choices/.

Å velge bort e-postmarkedsføring: Du kan når som helst avslutte abonnementet på e-postlisten vår ved å klikke på lenken for avmelding i e-postene vi sender, eller ved å kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor. Du vil da bli fjernet fra e-postlisten for markedsføring – men vi må fortsatt sende deg tjenestrelaterte e-poster som er nødvendige for administrasjon og bruk av kontoen din. For å ellers melde deg ut, kan du:

Legg merke til dine preferanser når du registrerer en konto på nettstedet.

Få tilgang til kontoinnstillingene og oppdater innstillingene.

Kontakt oss ved hjelp av kontaktinformasjonen.

KONTROLLER FOR FUNKSJONER SOM IKKE SPOR

De fleste nettlesere og noen mobile operativsystemer og mobilapplikasjoner inkluderer en Do-Not-Track (“DNT”) -funksjon eller innstilling du kan aktivere for å signalisere din personvernpreferanse for ikke å ha data om dine nettlesingsaktiviteter overvåket og samlet inn. Ingen enhetlig teknologistandard for å gjenkjenne og implementere DNT-signaler er avsluttet. Som sådan svarer vi foreløpig ikke på DNT-lesersignaler eller andre mekanismer som automatisk kommuniserer ditt valg om ikke å bli sporet online. Hvis det blir vedtatt en standard for online sporing som vi må følge i fremtiden, vil vi informere deg om denne praksisen i en revidert versjon av denne personvernpolicyen.

HAR CALIFORNIA-BEBOERE SPESIFIKKE RETTIGHETER?

Kort fortalt: Ja, hvis du er bosatt i California, får du spesifikke rettigheter angående tilgang til din personlige informasjon.

California Civil Code Section 1798.83, også kjent som “Shine The Light” -loven, tillater våre brukere som er bosatt i California å be om og innhente fra oss en gang i året og gratis, informasjon om kategorier av personlig informasjon (hvis noen) vi utlevert til tredjeparter for direkte markedsføringsformål og navnene og adressene til alle tredjeparter som vi delte personlig informasjon med umiddelbart i det foregående kalenderåret.
Hvis du er bosatt i California og ønsker å komme med en slik forespørsel, vennligst send inn forespørselen din skriftlig til oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.

Hvis du er under 18 år, er bosatt i California og har en registrert konto hos nettstedene eller appene, har du rett til å be om fjerning av uønskede data som du offentlig legger ut på nettstedene eller appene. For å be om fjerning av slike data, vennligst kontakt oss ved hjelp av kontaktinformasjonen gitt nedenfor, og inkluder e-postadressen som er knyttet til kontoen din og en uttalelse om at du bor i California. Vi vil sørge for at dataene ikke vises offentlig på nettstedene eller appene, men vær oppmerksom på at dataene kanskje ikke blir fjernet helt eller fullstendig fra alle systemene våre.

OPPDATER VI DENNE POLITIKEN?

Kort fortalt: Ja, vi vil oppdatere denne policyen som nødvendig for å være i samsvar med relevante lover.

Vi kan oppdatere disse personvernreglene fra tid til annen. Den oppdaterte versjonen vil bli indikert med en oppdatert “Revidert” dato, og den oppdaterte versjonen vil tre i kraft så snart den er tilgjengelig. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernregelen, kan vi varsle deg enten ved å legge ut en melding om slike endringer, eller ved å sende deg et varsel direkte. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom disse personvernreglene ofte for å bli informert om hvordan vi beskytter informasjonen din.

HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE POLITIKEN?

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne policyen, kan du sende oss en e-post på eller per post til:

Din Bilpartner AS
Vassfjellvegen 3, 7228 Kvål
Trøndelag, Norge
Telefon: (+47) 97580213

HVORDAN KAN DU ANMELDE, OPPDATERE ELLER SLETTE DATAENE VI SAMLER INN FRA DEG?

Basert på gjeldende lover i ditt land, kan du ha rett til å be om tilgang til den personlige informasjonen vi samler inn fra deg, endre denne informasjonen eller slette den under noen omstendigheter. For å be om å gjennomgå, oppdatere eller slette din personlige informasjon, besøk: https://www.raidhoo.no/kontakt. Vi vil svare på forespørselen din innen 30 dager.

Kontakt oss