Historien bak Raidhoo

Vi er en gjeng entusiastiske mennesker med lang erfaring fra camping og friluftsliv, som brenner for å utvikle kvalitetsprodukter tilpasset nordiske forhold og reisevaner. Våre mini-campingvogner er designet for at kundene våre trygt kan reise ut på nye eventyr med komfort, fleksibilitet og stil.

Pandemi, klimaendringer, krig og energikrise. Verden er i konstant endring og de senere år mer enn noen gang, som påvirker økonomi og også folks reisevaner. Vårt lille bidrag oppi alt er å utvikle fleksible og bærekraftige produkter med fokus på minimalisme, energieffektivitet og holdbarhet.

Målet vårt er å tilby høykvalitets og fleksible campingvogner som bidrar til unike opplevelser og minner for alle som elsker utendørs liv og naturen. Samtidig ønsker vi å være ansvarlige, gjennom bærekraftige løsninger der du kan utforske verden på en miljøvennlig måte.

Våre minicaravaner, tilpasset nordiske forhold og reisevaner, er designet for å gi deg muligheten til å dra på nye eventyr med komfort, fleksibilitet og stil.

Skapt for det nordiske klimaet

Raidhoo er en familie med kompakte campingvogner som er designet for å yte i nordisk klima – uavhengig av årstid.

Raidhoo´s mini-campingvogner er en helårs reisevenn skapt for komfort uavhengig av vær:

  • Vognen er godt isolert som gjør den lun og varm ved kaldt vær, samtidig som den forhindrer overoppheting på varme sommerdager.
  • Den er beskyttet av et sømløst glassfiberskall i én enkelt konstruksjon som er fullstendig vanntett og som aldri vil lekke.
  • Dører på begge sider, skyvevinduer, takvindu med forsert ventilasjon og isolerte vegger er standardutstyr som bidrar til høy komfort uansett temperatur utendørs.

Vi har stort fokus på kompakt og funksjonelt design, og Raidhoo kommer med mange smarte løsninger som gir optimal plassutnyttelse. Interiøret har rikelig med oppbevaringsplass, med sammenleggbare moduler som gir stor fleksibilitet. Raidhoo minicampingvogner består av komponenter av høyeste kvalitet fra anerkjente leverandører. Vi bruker robuste og slitesterke materialer som krever lite vedlikehold og som er enkle å reparere eller erstatte.

Bygget for en bærekraftig fremtid

Med de klima- og energiutfordringer som verden står overfor, ønsker vi å inspirere til en mer bærekraftig campingopplevelse gjennom å utvikle miljøvennlige produkter.

De dråpeformede Raidhoo minicampingvognene er virkelig minimalistiske, og er en av markedets mest aerodynamiske vogner med lav luftmotstand. Dette gir en energieffektiv reise med lavt karbonavtrykk. Vognen har solcellepaneler integrert i taket, som produserer fornybar energi og gjør deg selvforsynt med strøm på reisen. 

Interiøret til Raidhoo campingvogner er laget av arktisk bjørk, og for hver enhet vi produserer, planter vi et nytt bjørketre. Vi ønsker å inspirere til mer miljøvennlig og bærekraftig camping med ansvarlig forbruk.

Raidhoo tilbyr en uanstrengt, komfortabel og miljøvennlig campingopplevelse.

Med våre campingvogner kan du utforske verden uten begrensninger. Opplev nye destinasjoner i Norge eller utenlands i en kompakt vogn som både takler ethvert terreng og samtidig er en drøm å kjøre på motorveien.

Raidhoo er skapt for å gi deg og dine nye minner for livet.

Kontakt oss